vilken dag

Vilken dag och klockan är inte elva än!
Sov i Brösta i natt för att jag kände för det, och Jon är borta i södra Sverige. Tvättade lite kläder igår i Brösta som Iris skulle ha idag, och som jag behövde till idag och till mammagympan. Ja, vi vaknde kl 8, jag var pigg och Iris var glad. Då kändes det som att det skulle bli en bra dag, äta frukost och fara och träna. Men kläderna jag tvättat igår hade inte torkat! Stress stress, för jag upptäckte det för sent. För Iris hade inga kläder alls! Eller jo, en pyjamas. Men kanske inte helt hejjigt att fara och gympa i en pyjamas. Så det som började så bra blev bara stressigt och irriterande för Iris kläder vägrade torka i mammas och pappas torktumlare. Sedan var bilen frostig, och jag kunde inte lämna Iris själv inne för att fixa det, och hon hade inga kläder så jag kunde inte ta med hon ut. (för att vinna till alltså) Håhåjaja. Och sedan blev Iris tröttare och tröttare. Så då av dessa bagatellgrejer började jag grina i telefonen med Karin, för jag inte hann träna och kände mig så sunkig eftersom mina kläder inte alls hann torka för de fick ge plats åt bara Iris kläder i torktumlaren. Och eftersom det inte blev någon träning, blev det ingen dusch heller. Så nu har jag fettifett hår. Men sitter nu hos Karin och jag ska nog låna duschen. Men kläderna jag skulle ha idag hänger i Brösta och torkar nu.

Det får bli träning i morgonkväll och söndagkväll istället.

här sprättas det pengar!

Jösses vilka pengar det är som försvinner från kontot.
Har köpt dukar och dekorationsstenar till dukningen. Har köpt tyg för "rispåsarna". Har fixat riktiga lösnaglar idag! Gick "bara" på 450 kr, då det egentligen kostar 850 kr. Såg annonsen i tidningen sju och tänkte att jag skulle passa på! De blev fina. Men tror de blir ännu finnare efter nästa gång. Tyckte att det vita kom lite för långt in på nageln, om ni förstår vad jag menar. Sedan har jag köpt löshår för bröllopsfrisyren. och och den här månaden måste jag till frissan och fixa håret, köpa underkläder och skor för jag ska även sy in bröllopsklänningen den här månaden! Och då måste jag ha underkläderna och skorna som jag ska på bröllopet. jaja..

Hej och hå!

dum dum dum

Dum! Det är jag det!! Har hittat ett företag på internet, som kanske har en kravatt i den önskade färgen. Kontaktade dem och  de vill att jag ska skicka ner ett tygprov på färgen. Till Cypern alltså! Skrev brevet idag och la dit en tygbit. Postade brevet. Med vanligt frimärke!!! och ingen avsändare!! Dumma jag!! Ska tusan hänga vid lådan vid tömning i morgon och hoppas på att gräva fram det och sätta fast rätt frimärke!!

Men något bra idag var att Jennie testade att göra bröllopsfrillan. Inte precis, men på ett ungefär. Kommer bli superbra!! Spännande!

blir så olycklig

jag är inte alls nöjd med Jon kläder till bröllopet. Färgerna är inte alls som jag vill att de ska vara... Ska ju passa till mina kläder, men det gör inte det :-( Så himla jobbigt. Jag kommer få lov att köpa 100 kravattar från hela världen för att finna rätt färg.
 Så irriterande :-( blir så less och ledsen. Vill att det ska se bra ut. Inte som att man inte tänkt till när man valt ut kläderna...

Plankan

Igår sa jag till Jon och jag måste göra plankan-övningar varje kväll. Och ikväll fick jag tips från Miwa om en kvinna som heter Olga, som har en blogg, som är värsta träningsgalningen. Men tänkte ta till mig hennes tips om bara plankanövningar och inga situps då magmusklerna är delade! Så nu jäklar ska det göras plankor.
Snälla, ge tips på olika plank-övningar! Gärna enkla, då jag inte alls är stark i kroppen, orkar knappt klara en vanlig planka, med armbågarna och fötterna i marken.

Nu måste jag vara så där supermotiverad så det blir fixat någongång! Ska kirra före-, under tiden- och efterbilder.

Jag ska göra plankan varje kväll i två månader!
förebild kommer i morgon!

måndag måndag måndag

I morgon börjar healthy life! Weeehoooo!

Från och med i morgon ska jag börja äta mer hälsosamt, har blivit så jäkligt mycke onyttigheter de senaste månaderna. Blir bra med två mamafikas i början på veckan då ;-)

Och träning tre gånger i veckan! och fasen, jag ska försöka försla göra nå plankanövningar varje kväll, så mina kära magmusklern kan gå ihop någongång!!

Bröllopsplaner för veckan är beställa löshår och och och dukar... Och fixa klart med menyn, så det är kirrat.

men hallå igen

en uppdatering vore kanske på sin plats. :-P

Nu kan jag faktiskt gå ut med att Jon och jag gifter oss i sommar! :-) Skickade iväg inbjudningarna för två veckor sedan. Än så länge har bara mamma och pappa svarat att de ska komma ;-)
Så nu är det fix inför vad som komma skall. Klänning - Check! Ring - Check! Lokal - Check! Check check check!
Känns som att jag har tänkt på allt som behöver tänkas på.

I morgon ska vi alla fall till festprissen för att kolla av lite grejer med Jons kläder.

Men annars så måste jag ta tag i träningen på riktigt nu! I april måste jag sy in klänningen för Ewa på festprissen hade inte tid alls i maj. Så kroppen jag har i april, kommer jag måstas ha 4 juni! ;-)

Nu råkar det bli fet text, och jag får inte bort det!


RSS 2.0