Ultraljud idag!! <3

Å idag fick vi se våran lilla älskling. Och nu vet vi vad det är som gömmer sig där inne. En liten människa! ;-) Och blir det som mamma såg, så är det en liten flicka som kommer se världens ljus den 30 maj 2010!! <3 <3 <3Ultraljudsbilderna kommer när jag scannat in dem hos mamma och pappa. hihi här kommer lite andra bilder från ultraljudet. :-)

Första familjebilden. ;-)


Blivande mormor och blivande mamma :-)


Blivande mormor och blivande pappa :-D

hej hej hemskt mycket hej!

Ja då var det en ny vecka, fast i tjockisheten är den en ny vecka plus en ny dag, alltså vecka 18+1 idag! Hann inte med att ta veckobilden igår, för vi brummade i väg till Sundsvall och glömde kameran. :-)
Våran våg har de senaste dagarna varit lite koko så jag litade inte helt hundra på den. Vägde mig i Sundsvall.. (!) Alltså, innan jul hade jag gått upp 3 kilo.. Nu efter jul har jag gått upp 6 kilo!!!! Vågen stod på 69,5 kg! Nog för att det var kväll och jag hade kläder på mig, men ändå. Imorgon ska jag prova våran våg och se vad den visar på morgonen, och utan kläder. Kanske ska kolla redan nu ikväll om vi har något passande batteri...

Annars så är magen större än någonsin, och det verkar inte som att den tenderar på att sakta ned ;-)
Nu är det inte länge kvar till ultraljud heller!! På onsdag, kvart i tolv smäller det! :-D Ska bli sjukt kul att se vilken det är som gömmer sig där inne. Hoppas på fina bilder som jag kan lägga upp här sen också. :-)

Jag väntar på att få känna nå rörelser, men än så länge tror jag inte jag har känt några. Vill vill vill! Längtar tills man verkligen vet att det är bebisen som kickar där inne.


Naveln har börjat puta lite utåt också..

Är det två där inne??

Men kolla in magen, den tokväxer ju. Känns verkligen som att det ska vara två där inne. ojoj. :-D Men innerst inne tror jag på en, men när man kollar på magen känns det mer troligt att det är två där inne!



Har annars varit på julbord med nästan hela familjen. Mycket gott!! Tack för det mamma och pappa! :-D
Åt ju faktiskt rätt mycket så det kan ju förklara ovanstående bild ;-)

v. 16+0 i dag!

Jajjemen, då går man in i ny vecka! hurra! :-) Nästa vecka kommer nog gå segare än den här, då ska jag jobba sex dagar.. Först jobba tre, ledig en, sedan jobba fyra dagar. blö. Men det ska väl gå bra det med. Man får ju pengar. Fortsätta i januari känns omöjligt. Tur ska man ha då. Man vill ju gärna veta snart! hoppas..

En bild kan jag bjuda på. v. 16+0, alltså går jag in i vecka 17!! Och 17 dagar kvar till ultraljud!



Lite namn kanske man borde börja fundera på.. Kanske vi kan göra det ikväll när vi ligger i sängen. hihi

hej

Ja imorgon är det fredag. Redan. Även ifall jag har världens segaste jobb så går ändå veckorna. Har ännu inte köpt en enda julklapp. Tänkte försöka ta tag i det i helgen. :-)

Längtar verkligen till den 20 dec. Då är vi alla bjuden på julmiddag på Gideåbruk. :-) Mamma och pappa bjussar! weee!

Såhär kan det förresten se ut med en Leo som sover på skrivbordet.


Annars så har jag lånat/tjuvat lite böcker från mamma. Vissa är roligare, mer intressanta att läsa än andra. Har lånat några böcker om förlossningsrädsla, bara för att få lite tankar kring det. Men jag känner ingen som helst oro inför förlossningen. Får vara så mycket gegg, blod, vätska, lukter, smärta, det vill, men jag tror det kommer gå bra. Det ska vara då om bebisen fastnar och får syrebrist, eller är sjuk på något sätt. Men den risken är så liten, så just nu känner jag ingen oro för det heller. Hoppas bara att jag kan hålla mig så lugn under förlossningen som jag känner mig nu ;-) Tror också att det är ett plus att jag är så van vid sjukhusmiljö, man kände ju sig nästan som hemma när man jobbat där. Så jag är inte rädd för kanyler och maskiner som piper och håller på. Ja som sagt, ska försöka hålla mig lugn tills lillskiten är framme! Då kanske det är dags att börja vara orolig ;-)


Har även fått ett häfte av mamma, Signekursen. Handlar om att träna avslappning. Ska läsa lite i den ikväll :-)

man växer och blir tyngre

Vågen stod ikväll på 67,4(!) ojoj. Till vecka 20 vill jag inte ha gått upp mer än 4 kilo iaf. Vi får se hur det går! Måste röra på mig mer helt enkelt. tränar ju knappt någonting alls nu för tiden :-( och äter massa massa onyttigheter.

Jag tror faktiskt det kan vara tvillingar i magen! Magen är verkligen uttryckt nu. mera ojoj. ;-P Tänk om det skulle vara två. jösses amalia som jennie skulle sagt. ;-D Då kommer jag garanterad bli ett fläsk- kombinerat bebisberg.

Längtar till ultraljudet!! Bara 24 dagar kvar!

v. 15+0

 

 


RSS 2.0