v. 14+0 = Går in i v. 15

Hej och hå! Tycker det går tokfort det här! Var det inte nyss förra söndagen? :-D

Längtar till det är dags att köpa bebiskläder. Men vill vänta till efter ultraljudet, ifall något inte skulle vara i sin ordning.. Och sedan för då kanske man vet vilket kön det är. Visst mamma? ;-) Imorgon är det bara en månad kvar till ultraljudet, och december kommer ju gå hur fort som helst! Sedan är det nyår, och då är det bara hälften kvar!

Sedan verkar vi kunna få låna det mesta av Karin och Uffe, superbra det! hihi Toppen med bilbarnstol och andra förnödenheter. En vagn hade de inte att låna ut, men det gör inget. Vill ju köpa en egen :-) Tyvärr har jag ju börjat kolla på nya barnvagnar, har alltid tänkt att begagnat var det vi skulle köpa. Men men... De nya ser ju himla fina ut.. Äsch, ska inte ge upp hoppet om en begagnad vagn än heller! Hinner ju dyka upp någon fin innan Maj :-)

Tror fortfarande att det är en liten pojke som gömmer sig där inne. Det naturliga urvalet talar ju för det. Alla får flickor, alltså borde ju någon få en pojke = jag. Men det blir bra det! En liten minijon. :-)


men hej!

Var ju ett tag sen... la laa..
Det senaste är väl att jag och jon har bakat ihop ett emryo som nu har blivit ett foster på ungefär 8 cm mellan huvud och lillrumpen. :-) hi hi. Är idag i v. 13+2, alltså säger man att jag är i vecka 14. mihihi.

Jag gör en liten resumé över vad som hänt senate tiden.

3 november - Då var det inskrivningdags på mödravårdsentralen. Träffade barnmorskan Eva. :-) Vikt 65 kg. Hb 131. Blodtryck 120/85. Blodsocker 5.0.
5 november - Fick träffa dr Malin på specialistmödravåden. :-) Där gjorde vi ett ultraljud där vi fick se den lille vinka till oss. Det var som att smygtitta på en julklapp utan att få dåligt samvete! Riktigt fräsigt var det! Och lättnad, nu visste vi ju att hon/han levde!

Ja det som är planerat härnäst är att vi ska träffa barnmorskan Kerstin also known as Mamma. :-D Den 30 december ska vi dit. Förhoppningsvis är vårt kära foster inte blyg av sig och kan visa om den är en flicka eller pojke :-) Själv tror jag på pojke.

Den 22 September



v. 13+0

RSS 2.0