blir så less

Varför vill aldrig drömhuset dyka upp. Så irriterad på alla skithus på hemnet. Antingen kostar de multum, ligger på fel sida stan, har superkass planlösning eller något annat dumt. :-(

Känner ni nå gammfolk som vill sälja deras charmiga hus?


week 22+0

Yes här går det undan! 18 veckor kvar, som mamma sa idag. Och våren går ju alltid fort, så snart är vi vid mål. 30 maj :-) Ju fler veckor som går, ju större blir hakan, arslet och magen. Och naveln pekar mer utåt för var dag som går. Tycker Jon och jag kan bestämma oss om barnvagen snart också! Kanske i veckan? Det sitter mest i Jon faktiskt...  ;-P

12 februari ska vi till barnmorskan Eva igen. Ska bli kul. Få mäta jordgloben som är på magen. :-) Träffade en tjej i helgen (Jons lillebror Joels tjej Evelinas lillasyster Emilia ;-)) Hon går också in i en ny vecka på söndagar, men hon är två veckor före, alltså är hon i vecka 24+0 idag. Vi har rätt lika stora magar, så det är spännande att se vad man har för mått den 12 feb. :-D

Och på fredag blir det fika med andra blivande mammor! Eller mammor som väntar en till liten skit är också med :-D Ska bli kul att få prata och jämföra magar och krämpor. Nog för att jag inte har några krämpor.. än. Undra om man ska ta med kameran, är ju alltid kul med bilder. Alltid kanske inte stämmer, men det vore kul att titta tillbaka på senare när alla ungar ploppat ut :-)

Ser framemot lite armmusker sedan när lillan har kommit till världen. Det verkar ju vara något man får på köpet när man får en liten bebis med sig hem från bb. :-)


v. 21+0!!

Idag är det vecka 21+0! weho! :-D  Känner nästan dagligen någon som småbuffar där inne. Märker oftast när man är stillasittandes eller ligger. Märker ingenting när man är uppe och går och håller på med saker.

Och det här med vikten. ojoj. På morgonen utan kläder står det oftast på 69,6 kg! Alltså dagtid med kläder och mat i magen måste vågen stå på över 70 kg. Ja det är bara att vänja sig. Men jag hade ju som plan att inte gå upp mer än 70 kg till nästa barnmorskebesök, alltså v. 24-25. Det går då inte att styra det här! Och vart ska det sluta. :-P hihi. Ja men förhoppningsvis stannar det på 12 kilo sammanlagt. 15 kilo kan jag gå med på också. :-)

Nej nu ska jag äta ett äpple innan middag med Molle och Sofia! :-) Sedan ska jag till Jennie och hänga. Längesedan vi sågs känns det som. Men det var kanske två veckor sedan. :-)

Magen i v. 21+0


Leo sitter och spanar när man badar.

v. 20+0! Hälften kvar!

Ojoj! Nu ni!
Igår föddes Alva!! Mona och Davids lilltjej. 23.30 såg hon världens ljus! Välkommen välkommen! :-D hihi. Äntligen! Jag hade ju den turen att jag har redan fått träffa henne. :-D Jobbade på sjukan idag, så Mona bjöd ned mig att komma utanför BB så att de kunde visa upp Alva. Så söt!! liten liten, men stor. Nästan 4,4 kg och 53 cm lång :-) Nu längtar man tills det är dags att få komma och hälsa på.

Annars så är jag nu i v. 20+0! Precis hälften kvar, och jag tycker det har gått så galet fort. Hoppas man hinner bli less på magen innan bebisen kommer! Så man kan känna sig lite redo ;-)

Jag har hittat en bild på internet som visar på ett ungefär hur stort ett foster i v. 20 är. Och jag känner mig som värsta fläskot bredvid den där tecknade. hahah men äsch då! Jag har ju blivit så givmild med smickrande bilder, så varför sluta nu. Enjoy!




weeee! <3

Natten till idag kände vi av lillan för första gången på riktigt!! <3
Alltså natten mellan v. 19+3 och v. 19+4 hände det. Jon och jag låg i sängen och jag tyckte det kändes i magen. Har känt tidigare, men ej varit säker. Har tyckt att det alltid är pulsen jag känt. Jag la mig på sidan, den sidan där jag hade känt något. Jon la sin hand mellan min mage och sängen, och sedan får han några småkickar på handen samtidigt som jag känner i magen! <3 Och så säger han att det där var då inga pulsslag! hihi det var så roligt! Vi skrattade båda två :-D
Det känns som småpickar innifrån magen. Mys mys :-)

Nej imorgon tycker jag att Jon och jag ska städa ut julen och få det rent och fint här hemma! En städardag!


Ultraljudsbilder!






hoho!

Är nyss hemkommen från Umeå. Har varit och sett Avator i 3D med Jon, Håkan och en annan kille. Den var jättebra! :-D Coolt med 3D också.

v. 19+0 idag! :-D Snart halvvägs. mihihi Tog nya bilder idag, men tyckte nästan att magen såg lika stor eller nästan mindre idag. Beror nog på vad man ätit och om man andas in eller ut när bilden tas ;-) Melker fick också vara med på bild idag! Fast han ser inte så glad ut :-P Ni får med lite rumpskåra också, det bjuder jag på. För Jon ser inte sånt när han knäpper kort... :-P

Imorgon börjar verkligen den hälsosamma livet. Ska äta riktig frukost. Ut och röra på mig lite varje dag. Och helst träna 2 gånger i veckan. Nu jäääklar! Ska inte väga mig förrän nästa söndag också. Förhoppningsvis står inte vågen på över 70 då ;-)

Sedan tycker jag att Monas bebis ska ta och komma ut nu. Jag har chansat på femte jan. Men har haft på känn på slutet att det skulle vara den fjärde. Men då måsta det ju börja hända saker om det ska ske! :-) Komsikom


RSS 2.0