jag vill köpa ett hus

Husen ligger antingen för långt borta eller så är de för dyra.
Snart blir det dags för att börja knacka dörr eller lägga ett ljusigt litet brev i brevlådan.

Jon och jag ska iaf ta bilen och brumma runt lite och kolla in eventuella möjliga hus som kan vara till glädje. Kanske imorgon. Vi får se. Ska fara och kolla på ett hus i Järved imorgon, men det kostar päningen det.

Kanske man ska ta och köpa en trisslott och vinna ca 1 miljon kronor.


Absoluta drömhuset


I'm back!

Ja nu är man hemma i en vecka efter praktik på vårdcentral i fyra veckor. Det har varit en givande tid och jag har sett mycket nytt och fått chansen att komma hem till patienterna i deras naturliga miljö. :-) Det jag har sett mest av är bensår, bensår och åter bensår. Men allt omläggningsmaterial är en djungel, så ännu har jag mycket att lära! Men lite hum har jag ändå. Bara för att nämna några som jag har använt: allevyn adhesive, mepilex, sorbact, mepitel, atrauman, cosmopore, kompresser i olika storlekar, lindor, tubifast.
Lite annat jag varit med om är brännskador, injektioner i rumpmuskeln och armmuskel, blodprov, spola urinkateter, dela dosetter, lindad svullna ben, blodtryck pch puls, peritonealdialys, mm.
Sedan har jag ju varit på bvc! Med småbarna, mys mys, men aj aj och tårar när det är dags för vaccination. Men med de flesta barn är tårarna borta inom några minuter. :-)


Imorgon får man äntligen träffa alla vänner igen!! hurra!! Blir party i grottan, det blir nog prima det! :-) Hoppas det finns musik där, det måste det ju göra! och jag tänker ha den gråa klänningen som jag hade förra gången med det skiter jag för ingen minns ändå vad jag hade för det var tusen år sedan jag var ut! ;-)

Skönt att vara hemma och sova tillsammans med älsklingen igen. Nog för att det har gått bra att sova med Natalie också :P haha. Men inget slår att få sova med Jon. mys.

i really really like my friends. :-)





Och bilder från när vi jobbade extra på annas jobb!



babes working hard!





Sedan blev vi bjuden på mat, det var fett nice!


Vi med grabbarna och världens godaste efterrätt!


RSS 2.0