home sweet home

Hurra! Nu är jag hemma! Och behöver inte fara tillbaka till Sollefteå på söndag. :-)

Idag ska jon och jag ned en sväng på stan. ska köpa lite grejer till Jon som ska vara Kizz-medlen imorgon på Jossan och Tegas halloweenfest. Själv ska jag se på skräckfilm med Jennie och Ana! :-) :-) Kanske man ska baka något också.. Men vad?
 

Efter vi varit på stan ska vi upp till sjukan och hälsa på Jons farfar Robert, som har amputerat foten. Och senare ikväll ska vi till min farmor och äta och se på idol! :-) Det blir toppen det!

I'm a poor lonesome girlfriend..

nu sitter man ensam hemma.. en lördagkväll. suck.
Kunde ju ha stannat längre hos Ana. men nu blev det ju inte så. Det regnar så himla mycket. Vi har iaf sett film och ätit fruktsallad ikväll.

jag vet inte vad jag ska göra nu heller. lär väl bli att sitta här och dega framför datorn.

typsikt

Idag när jag skulle fara hem till Övik från Sollefteå hände det lite tråkiga saker.
Först var jag glad över att jag fick sluta tidigare, kvart över tre. "jippi" Men glädjen försvann snabbt. När det var dags att fara sitter det en p-böter på bilen. 700 kr. "jippi....." Sedan brummar jag iväg, hinner just lämna Sollefteå inner-city när något pajar i bilen och bilet låter helt plötsligt som 100 traktorer!! Pratar med Jon samtidigt i telefon när detta händer, parkerar vid närmaste möjlighet, ett shellmack. Det blir bara skitjobbigt, alldeles nyss var jag på väg hem. Men kanske på grund av att jag inte åt så mycket till lunch och är hungrig så börjar jag grina! Suck suck suck, skitdrygt var det. Sitter och bilen på shell och grinar stora björntårar. Jon är snäll och ringer Joel och Evelinas pappa som kommer och hjälper mig. Tacka gode Gud för dem!
Vi far iväg med bilen till Evelinas pappa, som är värsta superhändig. Joel och jag far till meckonomen och beställer det som har pajjat. Typ främre ljuddämarn eller vad det var. Alltså på mindre än en halvtimma har jag "tappat" tusen kronor. (Med saken vi behövde köpa på meconomen) 
Som tur är så kan jag åka till övik med mina sollefteå-roomies! Hurra för det.
En annan grej är att Joel och Evelina ska komma till Övik i helgen och kan köra hem våran bil då Evelinas pappa har fixat den. Tacka gode Gud för snälla människor!

Nu är jag bara trött. och det ska bli underbart nice att få sova ut imorgon.

söndag

Det är så mycket man vill här i världen. Ha vissa grejer, se ut på ett visst sätt och så vidare. Det man behöver är ork och pengar.

Om två timmar ska jag bege mig mot Sollefteå igen, två veckor kvar nu. Hoppas det går fort. Less på detta pendlande, less på att vara ifrån Jon, vill vara hemma nu faktiskt.

Ska försöka få klart arbetet i veckan, det vore superbra! Ska verkligen försöka! Ska skriva om ECT, en metod man använder på patienter vid depression. Lite kort berättat så får de en elstöt i hjärnan under narkos.


Puss och hej


en bakgrundsbild på datorn, som jag fick av Jon en gång i tiden. hihi




hemma

Nu är jag hemma igen :-) fett nice.

Jag vill köpa löshår, tatuera mig, egentligen ha en annan hårfärg. Jon har en kompis som har så jädra fint hår. så avis!! Långt och fint, värsta fina färgen också. Så skulle jag vilja ha. Men jag har så tunt hår, passar kanske till mina tunna pattar. höhöhöhö.
Nej men snart orkar jag ha fräsigt fint hår. Om några månader. Jag vill allra helst att mitt hår ska vara typ två-tre dm längre.. och tjockare, men det får jag väl fixa med löshår. Långt hår is the shit!



psykpraktik i solle

Ja hörröni. Nu har en fjärdedel av praktiken gått. Nu så här efter de här dagarna tycker man ändå att det har gått rätt fort. Men vissa dagar var det segt. Men inte så segt som jag trodde det skulle varit.
Fick idag äntligen träffa lite patienter! Har saknat patientkontakten, det är ju det bästa med yrket! I måndags så var det lite möten och introduktion, tisdag var jag på handledning i övik, onsdag möte, och så fixade jag lite studiedagar på olika psyk-ställen i Sollefteå. Och idag torsdag blev det massa dosettdelning med hundra olika psykmediciner.. ge en injektion, och lite annat. Jo läkemedelslunch var det också! Det var nice! Gratis god lunch medans företaget berättade om det nya läkemedlet.

Imorgon blir det Sundsvall för kusinerna fyllde 20 i måndags och farbror fyller 50 på söndag. :-D Det kommer bli fett nice!!


vi två



Att få vara två. Du och jag. Det kommer ju alltid vara du och jag. :-) Även ifall jag blir tokig på dig ibland, och du blir tokig på mig, så pussas vi alltid godnatt. Jag tycker om du när du skrattar, (ofta åt mig) jag tycker om vi båda gillar att kramas och mysa mycket, jag tycker om att hålla din hand, jag tycker om dig.

Det jag har på min längtarlista är när vi köper hus, gifter oss, skaffar minisar.

Det har varit vi i 3 år och 21 dagar.

You know our love was meant to be
The kind of love that lasts forever
And I want you here with me
From tonight until the end of time

Här hade det varit vi i 20 dagar. När vi bodde i Umeå.


Bilden under är ockå från Umeå 2005.

denna också.

Här när Jon tog journalist-examen.

Vi i Omsjö förra sommaren.

Vi gör stan på midsommar 2007 tror jag.

Mors dag.

och den här bilden är från när vi bodde på Valla och jag tycker den är cool.


Älskar dig

RSS 2.0