Omsjö

I helgen har lilla familjen varit i Omsjö. :-) Hos Joel och Evelina i deras stuga. Bröderna Häggqvist med familjer. Kubb, fotboll, bad, vattenskoter och lite hejsan hoppsan var det vi pysslade med :-)

Iris har fått massa massa prickar i ansiktet. Ser ut som att hon kommit i puperteten. Det skjiljer sig från dag till dag, ibland mer ibland mindre. Igår var det i alla fall sjukt mycket. Jag ljuger inte om jag säger att hon säkert hade 2000 prickar i ansiktet. Idag är det bättre. :-) Annars hade hon sitt värsta skrik natten som var. Var otrösterlig i kanske 15 minuter, men det var galet långa 15 minuter. Försökte amma, ta av hon pyjamasen i fall hon var för varm, blöjbyte, men inget verkade funka. Jo, efter massa skrikande var det att gå och vagga som hjälpte. Det är ju lagomt mysigt när man är sjukt trött ;-P Sedan blev det mer stressigt för i rummet intill låg Uffe, Karin, Axel och Elsa och sov. Eller ja, försökte sova kanske det var ;-)











Imorgon blir det Sundsvall för hela slanten. :-) Har längtat till att få komma ned och hälsa på och få visa upp Iris! :-)


Kommentarer
Postat av: Linda

Tack! :) Njaa... han gick ner en del för ett tag sen, men nu har det stått still ett tag.

2010-07-11 @ 19:39:51
URL: http://taggtroden.blogg.se/
Postat av: nicole

fin blogg :)



Haft en fin dag ?

/Shoppaholly

2010-07-11 @ 20:05:50
URL: http://nicolesjostrom.blogg.se/
Postat av: Tessan

Fin blogg :)

2010-07-11 @ 20:20:07
URL: http://tessanaslin.blogg.se/
Postat av: Anna

Ni ser ut att haft en trevlig helg:)

2010-07-11 @ 21:53:29
URL: http://nikeii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0