Hej hej!

Tiden bara flyger iväg. Igår var Iris 5 veckor gammal. :-) Vi var på Bvc och vägde och mätte. Nu väger hon 5292 gram och är 59,5 cm lång. :-) Annars går det bara bra. Hon sover så bra på nätterna. Somnar vid 00, 00.30, vaknar vid 06 för mat och blöjbyte, och sedan somnar snabbt om, sedan vaknar hon vid 09 och vill äta igen.

Men det som är jobbigt är att hon nu verkar hamnat i en fas då hon inte kan komma till ro. Detta verkar vara varje kväll mellan 19 och fram till att hon somnar vid tolv, halv ett. Det enda som duger är att man bär henne och går omkring. Då kan hon somna, och så provar man sätta sig med henne i soffan, efter ett tag vaknar hon och är olycklig, då är det bara att resa på sig. Och så håller det på. Fick till exempelvis stå och se film igår ;-P Hoppas det går över snart! Eller om man ska prova sånna där droppar för magen. Fast det verker inte som att hon har ont i magen..

Förra veckan var vi Sollefteå i Joel och Evelinas nyköpta hus. :-) Fick träffa Novalie, som är 3 veckor äldre än Iris. Vi var där onsdag-fredag. Sedan begav vi oss till Husum och stannade där till söndag. På lördagen tog vi en sväng in till stan för grillning/fika och kubbspel och lite brännboll med vänner. Vilket var väldigt mys. :-) På söndag for vi (Jag, jon, Anna-Lena och Ulf) med Elsa och Axel till Mosjön för att de skulle få hoppa lite hoppborg.

Idag ska lilla familjen till stugan och hjälpa pappa måla om stugan.


Iris och Novalie

Jon och Iris sover

Fullsatt hos farmor

Alva på Vikingavallen










Tillbaka till Husum. Elsa gillar jon :-)

Mosjön!



Kommentarer
Postat av: Karin

Våran lilla Iris är så himla fin! Tänka sig, Iris har aldrig varit hemma hos oss :-O :-P När ska vi hänga nästa gång igen?

2010-07-07 @ 02:23:35
Postat av: Anna

Yeaj uppdatering:D Mysigt ni ser ut att ha haft det! Fina bilder!

2010-07-07 @ 12:48:44
URL: http://nikeii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0