hus hus hus

Det är då aldrig enkelt! Det känns verkligen som det (näst!) största beslutet i livet. Om det blir fel kan det bli så fel. Man kan ju bli ekonomiskt ruinerad. Känns som att man måste ha 1 miljon sparade för att känna att man klarar av det.  Alltså 1 miljon som man har efter man köpt huset!

Jon och jag kollade på ett hus i Svartby igår. Tänkte bara kolla. Men typiskt! Det kändes bättre än väntat! Nu måste man ju börja tänka. Inget som man såg direkt som behövde fixas, men besiktningsmannen kan ju alltid hitta något.. Läste ju nyligen i ÖA att 1-2 av 100 hus är prickfria. Så det finns alltid något man måste fixa! Men sedan hur bråttom det är att fixas är en annan sak. Men det stora minuset är direktverkande el. Så prio 1 är att byta till något annat. Det positiva är att de redan gjort en superdränering, vilket är bra då det står i lutning från berget. Sedan vill man ju såklart renovera kök, badrum och utsidan och alla andra rum. Men det får verkligen komma senare! Inte för att jag tror det kommer bli något. Men ja. Det är ju nyttigt att få tänka ibland ;-P


Här är huset i alla fall
http://www.hemnet.se/beskrivning/645119?r=3


Kommentarer
Postat av: Linda

Men det är kul! Det roligaste med hus är ju att göra om och renovera så jag och Erik ba: "Vi köper ett hus som det finns jättemycket att göra på men som inte är något akut!" ;)

2010-04-22 @ 20:42:46
URL: http://taggtroden.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0